Ziekenhuis Zwolle

Het Isala ziekenhuis is het grootste medisch centrum van Zwolle en omgeving. Ze bieden natuurlijk basiszorg maar daarnaast zijn ze onder andere gespecialiseerd in autologe stamceltransplantaties, perinatologie en neonatologie. Ook is er een dialysecentrum aanwezig. Verder beschikt het ziekenhuis over diverse voorzieningen en kun je je auto eenvoudig voor de ingang parkeren.

Isala ziekenhuis Zwolle

Het Isala ziekenhuis in Zwolle is een regioziekenhuis met heel veel verschillende afdelingen en specialisten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hartcentrum, vrouw-kindcentrum en een oncologisch centrum. Naast Zwolle heeft het ziekenhuis ook locaties in de plaatsen Heerde, Steenwijk, Kampen en Meppel. In dit ziekenhuis krijg je persoonlijke aandacht en zorgen ze ervoor dat behandelingen samen wordt besproken. Zo voel jij je op je gemak en kom je ontspannen naar het ziekenhuis toe. Verder is het ziekenhuis het traumacentrum voor de stad. Het ziekenhuis is te vinden op de Dokter van Heesweg 2, 8025 AB in Zwolle. Je kunt telefonisch contact verkrijgen door te bellen met het telefoonnummer 088 624 50 00.

Voorzieningen Isala Zwolle

Het ziekenhuis van Zwolle is voorzien van verschillende voorzieningen waar de patiënten maar ook bezoekers gebruik van kunnen maken. Zo is er in het hoofdgebouw een kapper gevestigd waar je je haar kan laten doen zonder afspraak. Iedereen kan er gebruik van maken. Niet alleen patiënten maar ook bezoekers en de medewerkers van het ziekenhuis. Er is ook een pedicure waar je je voeten kunt laten verzorgen. Als je een hapje wilt eten kun je terecht in het restaurant. Verder is er een geldautomaat aanwezig en vindt je door het hele gebouwd prachtige kunstwerken. Tot slot kun je gebruik maken van een tolk als je niet goed bent in de Nederlandse taal.

Parkeren ziekenhuis Zwolle

Ga je per auto naar het Isala ziekenhuis in Zwolle toe kun je gebruik maken van drie verschillende parkeerterreinen. Deze worden aangeduid met P1, P2 en P3. De eerste parkeerterrein, P1 ligt aan de Dr. van Heesweg. P2 is te vinden bij de ingang bij de Dr. Spanjaardweg en P3 ligt bij de Dr. van Thienenweg. Het is betaald parkeren en de tarieven zijn voor alle drie de parkeerterreinen hetzelfde. Het kost € 1,70 per uur met een maximaal dagtarief van € 8,30. Als je binnen een half uur weer weg bent kun je kosteloos uitrijden. Op zondag is het gratis parkeren evenals op feestdagen.