Huisartsenpraktijk Zwolle

Als inwoner van Zwolle wil je natuurlijk wel beschikken over een huisarts die bij jou past. Je wilt zeker weten dat je wordt voorzien van goed medisch advies maar daarbij moet het ook vertrouwd voelen. We hebben drie huisartsenpraktijken in Zwolle voor je op een rijtje gezet.

Huisartsenpraktijk Weezenland

Bij Huisartsenpraktijk Weezenland kun je terecht voor de beste huisartsenzorg als je inwoner bent van Zwolle. Het team dat bestaat uit twee huisartsen, twee praktijkondersteuners, drie doktersassistenten en een verpleegkundige specialist zorgen er samen voor dat jij de beste hulp en adviezen krijgt die je nodig hebt. Bij veel praktijken kun je je als nieuwe patiënt niet inschrijven maar bij Huisartsenpraktijk Weezenland is dit wel mogelijk. Je kunt een inschrijfformulier invullen en persoonlijk afgeven. Indien gewenst behoort een kennismakingsgesprek ook tot de mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak bel je met 038 42 14 974. De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 tot 17:00. Huisartsenpraktijk Weezenland ligt op de Zonnebloemstraat 31, 8012 XH in Zwolle.

Huisartsenpraktijk Centrumzorg

Huisartsenpraktijk Centrumzorg werkt met meerdere zorgverleners samen zodat kennis kan worden gedeeld waardoor je altijd de beste zorg krijgt. Er zijn twee huisartspraktijken aanwezig maar ook een apotheek. Als de huisarts je medicijnen voorschrijft kun je deze direct ophalen. Wel zo makkelijk. Verder zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo is er een diëtist aanwezig als je wilt werken aan een gezondere levensstijl en kun je ook terecht bij de fysiotherapeut. Een afspraak maken kan door te bellen met één van de assistentes. Wil je liever online een afspraak maken kan dat ook. In dat geval surf je naar de website van mijn gezondheid en log je vervolgens in met behulp van DigiD. Huisartsenpraktijk Centrumzorg is gelegen op de van Karnebeekstraat 27, 8011 JB Zwolle.

Huisartsenpraktijk Blanker en Thiele

Ben je op zoek naar huisartsenzorg dat persoonlijk is en ook nog eens laagdrempelig dan past Huisartsenpraktijk Blanker en Thiele helemaal bij jou. Het team bestaat uit twee huisartsen, vier doktersassistenten en maar liefst drie praktijkverpleegkundigen. Zo kun je hier terecht voor iedere zorgvraag. Het personeel blijft continue in beweging door onderwijs te volgen en onderzoek te doen naar alles wat medisch gerelateerd is. Naast de standaard huisartsenzorg is Huisartsenpraktijk Blanker en Thiele ook gespecialiseerd in aambeien behandelingen, oogheelkundige zorg en chirurgische verrichtingen. Het telefoonnummer van de praktijk is 038 421 84 55. Als je belt krijg je een assistent aan de lijn die samen met jou een afspraak inplant. Kleine medische vragen kunnen indien mogelijk direct beantwoord worden.